Blog Hotel La'Gus | Usluge smještaja i vjenčanja na otvorenom

rezervirajte

Novosti

Vodič kroz grad

Partneri

lilytours

HTZ-logo foto

 

Jedna od ključnih odluka koja određuje najromantičniji dan u životu jest odabir lokacije. Za čarobnu atmosferu ispunjenu romantikom i dobrim duhom odgovoran je ambijent. Novi trendovi donose vjenčanja na otvorenom koja obećavaju bajkovitu i nezaboravnu priču.

Tradicionalna svečanost u restoranu postaje sve manje zanimljiva budućim mladencima. Odmakom od klasičnih i uobičajenih vjenčanja, mladenci se nerijetko odlučuju za vjenčanje iz snova, odnosno za vjenčanja na otvorenom. To je novi trend koji se još popularno zove američki tip vjenčanja. Iako kod nas nisu uobičajena kao u svijetu, ima ih sve više!

Vjenčanja na otvorenom u hotelu La'Gus

Predivno prirodno okruženje i hotelska terasa s jedinstvenim pogledom, omogućuje hotelu La'Gus organizaciju vjenčanja na otvorenom u kojem ćete se osjećati poput likova iz ljubavne bajke. Hotelska terasa obuhvaća kapacitet od 250 gostiju te je okružena prirodnom ljepotom koja uljepšava vjenčanu svečanost. U galeriji detaljnije pogledajte sve mogućnosti vjenčanja na otvorenom u hotelu La'Gus.

Pronađite usluge koje će moći ispuniti vaša očekivanja. Mi nastojimo udovoljiti svakoj želji i otvoreni smo za kreiranje novih ideja i prijedloga kako bi vaše vjenčanje pretvorili u nezaboravne trenutke.

Organizacija vjenčanja na otvorenom uvijek predstavlja rizik zbog neočekivanih vremenskih prilika, stoga pažljivo odaberite lokaciju. Usluge hotela La'Gus uključuju i podizanje šatora, kao sigurne zaštite od vremenskih neprilika.

Dodatnu pogodnost koju možete iskoristiti u hotelu La'Gus je 10% popusta na dogovoreni svadbeni aranžman kojeg odobravamo na svadbe održane petkom. Ovu pogodnost možete iskoristiti tijekom cijele godine.